El Repartiment

 

Elise Solano

 

Elise Solano

Elise es va formar en una de les millors escoles de Barcelona, la Nancy Tuñón & Jordi Oliver. Amb tan sols deu anys, va començar a participar en sèries de televisió com Nissaga de Poder o El Cor de la Ciutat, i amb 13 anys ja debutava en el seu primer paper important a la sèrie Rosa, la Lluita.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha protagonitzat nombrosos curtmetratges i diverses obres teatrals.

D'entre els darrers projectes destaquen la participació a Microteatro por Dinero, amb una obra molt arriscada i el rodatge d'una sèrie web, on comparteix pantalla amb professionals rellevants del panorama català.

 

 

 

 

Damià Plensa

Damià va cursar estudis al Col·legi del Teatre de Barcelona el 1999 i des d'aleshores ha mantingut una formació artística continuada.

Ha treballat en diverses produccions teatrals, amb companyies com La Fura dels Baus, i amb directors de la talla d'Abel Folk, Tornaz Pandur i Francisco Suárez, entre d'altres. Una experiència que l’ha portat a actuar a sales tan diverses i que inclouen La Beckett, El Teatro de Mérida o El Gran Teatre del Liceu, entre d’altres.

També l'hem vist actuar en sèries i pel·lícules de televisió produïdes per TVC, TVE i Antena3, com per exemple El tiempo entre costuras, Jet Lag, No estàs sola, El Cor de la Ciutat o Mirall trencat.

 

 

 

Montse Ribadellas

Montse va iniciar la seva carrera graduant-se a l'Escola d'Actors de Barcelona el 1978. Des d'aleshores ha continuat formant-se amb diferents cursos d'interpretació i ha treballat tant al teatre, a la petita com a la pantalla gran.

D'entre els seus darrers projectes, en destaquen les obres teatrals El torurador arrepentido de Carlos Salem, El bon malalt dirigida per Luis Elies, La Pluja d'Helena Gràcia i la comèdia agredolça Molta Merda! de Jaume Nadal.

A la televisió, ha treballat a la sèrie Déjate de vu de Xavier Garcia i Xofre Blesa. Més recentment, al cinema, ha interpretat papers protagonistes a les pel·lícules Regression Post Panic FilmÀnima i Doctrina de Joan Frank Charanssonet.

 

 

 

 

 

Enric Cervera Ral

Enric va començar la seva carrera dins del Moviment Teatral Independent dels anys 60 i posteriorment es va graduar a l'Institut del Teatre de Barcelona el 1974.

Va debutar a la televisió amb Pell vella al fons del pou de Manuel de Pedrolo, realitzada per Roger Justafré al canal de Televisió Espanyola de Catalunya i es va iniciar al cinema amb La ciutat cremada d'Antoni Ribas. El 1975 es va estrenar al teatre professional amb Mixtura indiscretament mòbil de Manuel de Pedrolo al Teatre Capsa de Barcelona.

També ha escrit una dotzena d'obres teatrals, diverses adaptacions i traduccions per l'escena.

Del 1989 al 2009, va compaginar el seu treball com a actor amb la d'editor de la revista Entreacte i altres publicacions de l'Associació d'Actors Professionals de Catalunya.