L'Equip Tècnic

 

Neith Sentis - Writer / Director

Escrit i Dirigit per Neith Sentis

Neith va començar la seva carrera treballat a la televisió local després de graduar-se en Comunicació Audiovisual a la Universitat de Lleida i en Publicitat i Relacions Públiques a la UOC. Va treballar com a periodista al departament de notícies de Lleida TV, a on va produir i dirigir el concurs Llanterna Digital el 2009. Prèviament havia dirigit el documental Comprendre la Normalitat, que va ser emès al mateix canal el 2008. Al Regne Unit, es va graduar amb un Màster en Direcció de Cinema a l'escola britànica, Northern Film School. A banda del seu curtmetratge de graduació, A l'Ombra de la Muntanya, a Anglaterra també va realitzar els projectes Trapped at Home i Ms Rose. Anteriorment, ja havia escrit i dirigit altres curtmetratges acadèmics com el projecte Veïnes i havia codirigit el documental La Indústria Química de Tarragona.

 

Produït per Laura Torenbeek

Laura és una cineasta holandesa que actualment resideix al Regne Unit. Al seu país d'origen, va estudiar Comunicació Audiovisual a l'Escola d'Arts d'Utrecht, especialitzant-se en Direcció de Cinema. Durant els anys acadèmics, també va estudiar dos cursos de formació continuada a l'Escola de Londres. Recentment, s'ha graduat a la Northern Film School, a on ha dirigit el seu propi curtmetratge Leaves in Fall, ha produït A l'Ombra de la Muntanya, coproduït Beyond the Blue i ha col·laborat amb altres projectes. Abans ja havia treballat com a Assistent de Vídeo al rodatge de dues pel·lícules a Holanda i havia fet pràctiques durant 3 mesos a la productora The Bureau, a Londres. També ha realitzat altres curtmetratges acadèmics, entre els quals destaca Paper Island, exhibit a diferents festivals internacionals.

Cinematografia per Juan Sebastian Diaz Santaella

Juan, també graduat a la Northern Film School, va guanyar la beca del Ministeri de Cultura de Colòmbia per a la producció de l'animació en 3D, Defectuoso. El curtmetratge es va mostrar a diferents festivals internacionals i va guanyar el premi al Millor Curt Digital en la 12a Edició del Festival Internacional de Cinema d'Olympia per a Gent Jove el 2009, a Grècia. Anteriorment havia dirigit el programa Soles y Vientos i la sèrie documental Voces de Familia per a la televisió Colombiana. Va treballar al departament de postproducció per a la RCN TV, al mateix temps que va participar en diferents projectes com a cinematògraf i post productor. Com a Colorista, també ha treballat per a la película Apatía, una Película de Carretera, que va ser projectada a festivals de tot el món.

 

Editat per Benjamin Sayers 

Ben és un Editor anglès de Leeds que ha treballat amb el Servei de Salut Nacional i amb diverses ONG locals per a la producció de documentals, que s'han projectat a tot el Regne Unit. També va estudiar el Màster de Cinema a la Northern Film School, a on va dirigir i editar diversos projectes, utilitzant software com Adobe Premiere i Avid. A banda d'editar el curtmetratge A l'Ombra de la Muntanya, va realitzar el curtmetratge Memories i el documental Different Coloured Threads. Durant el període acadèmic també va treballar com a Colorista per als curtmetratges In a Box on a Shelf i Metropolis. A principis del 2015, Ben va començar a treballar com a Assistent per a l'empresa de postproducció Envy, on col·labora en projectes com The Voice i Top Gear.